top of page

Hypnose mysterieus en eng? Nee, dat is het absoluut niet! Onder hypnose gaan betekent simpelweg dat je in een toestand van rust en ontspanning komt waardoor je directe toegang krijgt tot het onderbewustzijn. In deze ontspannen toestand ben je beter in staat om te reageren op suggesties omdat je onderbewustzijn zich kan concentreren op hetgeen wat JIJ wilt. 

Wanneer je in hypnose bent ervaar je dezelfde vorm van ontspanning als die je ervaart tijdens het lezen van een boek, het kijken van een leuke film of het gevoel dat je hebt vlak voordat je in een diepe slaap valt. Het verschil met hypnose is dat je tijdens een hypnosesessie samen met mij gaat werken aan de zaken die een probleem voor jou vormen. 

Stel je voor hoe het zou zijn als je controle hebt over hetgeen wat jij wilt. Veel problemen blijven problemen omdat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt. Dat komt omdat een deel van je bewustzijn in de weg zit om tot een goede oplossing te komen. Een frisse blik doet wonderen en geeft je bovendien veel meer inzicht in de dingen die je zelf kunt doen zodat het probleem niet meer terugkeert. Hypnose helpt je om de belemmeringen van je bewustzijn aan de kant te zetten waardoor je kunt werken aan een effectieve oplossing voor jouw probleem. 

“Vergeet wat je uit de media
kent van showhypnose

hypnose brengt je in een staat van ontspanning."

WAT IS HYPNOSE?

Pas als jij volledig gerustgesteld bent, vraag ik je om toestemming

om samen met jou aan de hypnose te beginnen.

Alle hypnose is zelfhypnose. Dat betekent dat jij degene bent die het stuurt. Jij hebt dus de regie en ik begeleid je om het maximale eruit te halen. Tijdens een hypnosesessie zul je dus niets tegen je zin in doen. In je onderbewustzijn spelen zich heel veel automatische processen af. Bijna alles is nuttig en gewenst, maar die enkele zaken die jou een probleem opleveren zullen we aanpakken door middel van hypnose. 

Voordat je onder hypnose gaat zullen we eerst bespreken waar je voor komt en wat je graag wilt bereiken met de hypnose. Ook leg ik je uit hoe de hypnosesessie in zijn werk gaat. Alle vragen en onzekerheden die jij hebt over hypnose zullen we behandelen. Pas wanneer jij volledig gerustgesteld bent, vraag ik je om toestemming om samen met jou aan de hypnose te beginnen. Nogmaals, JIJ hebt de regie! 

Omdat alle hypnose zelfhypnose is, is het in trance gaan enkel nog een kwestie van vertrouwen. Ik begeleid je in dit proces en leer je hoe je dieper in hypnose kunt. Je kunt rekenen op een zeer plezierige ervaring. Hypnose is namelijk absoluut niet eng en gevaarlijk.

 

Hoe mooi is het om je problemen te kunnen oplossen in pure ontspanning? Dat is hypnose!

Hypnose is toepasbaar bij thema's zoals:

Benieuwd naar informatie rondom Praktijk Karin van Dijk?

Mis geen enkele nieuwsupdate; laat je e-mailadres achter!

naar boven
bottom of page