top of page

Loop je tegen problemen aan op je werk? Of wil je graag nieuwe professionele vaardigheden leren of deze verder ontwikkelen? Bij Praktijk Karin van Dijk kun je ook terecht voor persoonlijke coaching in het bedrijfsleven.

Coaching kan je helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van jouw persoonlijke en/ of professionele doelen. Hoe creëer jij jouw eigen doelen en wat heb jij precies nodig om deze doelen te kunnen bereiken? Praktijk Karin van Dijk biedt ondersteuning op persoonlijk en professioneel gebied om zo deze doelen te kunnen realiseren.

Ik kan je bijvoorbeeld helpen bij het herkennen van je eigen communicatiestijl en die van een ander. Daarnaast kan ik hulp bieden om gemakkelijker presentaties te kunnen geven en te spreken in het openbaar. Bovendien kun je door middel van persoonlijke coaching het antwoord vinden op vragen zoals:

  • Wat zijn mijn talenten/ kwaliteiten?

  • Hoe zet ik mijn talenten/ kwaliteiten optimaal in?

  • Welke overtuigingen en patronen belemmeren mij?

  • Hoe kan ik mezelf tot rust brengen?

  • Wat zijn mijn grenzen en hoe geef ik mijn grenzen aan?

  • Hoe kan ik werk en privé gescheiden houden?

Ik kan je helpen je bewust te worden van je eigen gedrag, overtuigingen en denkpatronen. Samen zullen we ontdekken welke overtuigingen en denkpatronen effectief zijn voor jou en welke je belemmeren in het bereiken van jouw doelen. Daarnaast gaan we samen op zoek naar jouw persoonlijke kwaliteiten en help ik je om deze kwaliteiten optimaal te kunnen benutten. Wat kan ik voor jou betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Een personal business coach is een investering in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en zorgt voor meer zelfvertrouwen, ontspanning en succes in je werk.

Legal Research en Schrijven
“Wat zeggen
voorgaande cliënten

over de coaching bij
Praktijk Karin van Dijk?"

2017

Vanwege privancy bescherming van onze deelnemers
zijn deze ervaringen anoniem, maar met toestemming geplaatst.

Dankzij de hulp van Karin heb ik inzicht in hetgeen mij motiveert, maar weet ik ook wat mijn angsten en valkuilen zijn. Door deze zelfkennis vertrouw ik meer op mijn eigen kracht en ervaar ik minder stress tijdens de piekmomenten in mijn werk. Hierdoor ben ik in staat om op het juiste moment de juiste boodschap over te brengen. Dit resulteert in een effectieve manier van werken waardoor ik op een plezierige, ontspannen manier mijn doelen kan bereiken.

Hypnocare-Haps Locatie Trainingen & Workshops Klooster Elsendael Boxmeer
“Coaching kan je helpen
bij je persoonlijke ontwikkeling

en het bereiken

van jouw doelen."

COACHING BEDIJFSLEVEN

Benieuwd naar informatie rondom Praktijk Karin van Dijk?

Mis geen enkele nieuwsupdate; laat je e-mailadres achter!

naar boven
bottom of page