top of page

Tijdens een sessie "Systemisch werk via het lichaam" leer je contact te maken met jouw essentie; daar waar je verlangen zit. Familie opstellingen via het lichaam. Het familiesysteem werkt fysiek, energetisch en emotioneel door op jou als mens. Op deze laag kun je ervaren of de pijn, de angst of het verdriet dat je bij je draagt van persoonlijke aard is, of dat je het draagt voor jouw familiesysteem. Lichaamsgericht werken op de laag van de ziel helpt om weer thuis te komen, je lijf weer echt te bewonen. 

De sessie is erop gericht om jou steeds meer in contact te brengen met het hier en nu, jouw eigen energie en de plek in het familiesysteem die er in jou is. Tijdens een sessie zal ik de systemische invloeden herkennen, interventies doen en de behandeling daarop afstemmen. Door de bewuste aandacht kun je geraakt worden en in contact komen met de diepere lagen van jezelf en van je familiesysteem.

Spanningen, emoties, gevoelens en thema's die je lang niet hebt gevoeld. Misschien wist je niet eens dat ze lagen opgeslagen in je lichaam. En dan kan het zomaar zijn dat door de liefdevolle aandacht, je helder krijgt waar het over gaat. Waar je pijnlijke knie voor staat, de stijve, stramme rug, waarom je je zo depri voelt, wat de signaalfunctie is van je eetbuien.

Het lichaam heeft een grote wijsheid in zich. Hoe kan je contact maken met deze wijsheid? Door met liefdevolle aandacht te zijn met wat er is, kan je steeds beter het contact met je lichaam ervaren. Niet te sturen, maar vertrouwen op dat wat zich aandient. Niet vanuit je hoofd, maar dat wat in het persoonlijk en systemisch cel geheugen van het lichaam ligt opgeslagen.

Er ontstaat bewustwording en nieuwe inzichten. Je kunt oude stukken en overtuigingen loslaten. Je begrijpt je lijf weer en weet wat het nodig heeft; wat jíj nodig hebt!

Zen Stones
"Werken met wat er is

en niet met wat we

zouden willen dat er was"

SYSTEMISCH WERK VIA HET LICHAAM

Benieuwd naar informatie rondom Praktijk Karin van Dijk?

Mis geen enkele nieuwsupdate; laat je e-mailadres achter!

naar boven
bottom of page