top of page

VIRTUELE MAAGBAND

Virtuele maagbang hypnose

Afvallen lukt niet? Of lukt het niet om op het gewenste gewicht te blijven? Vaak kan de oplossing gevonden worden in je onderbewustzijn. 

Dit programma gebruikt een onder hypnose aangebrachte virtuele maagband waardoor je jezelf onbewust nieuwe, haalbare eetgewoontes aanleert. Deze virtuele maagband zorgt ervoor dat er eerder een voldaan gevoel optreedt.

Het is absoluut geen dieet! Er is geen ontzegging; je zult bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten. Je eet gezonder en bent in staat om te luisteren naar wat jouw maag je vertelt.

Het programma is zeer succesvol doordat het de oorzaak van het overgewicht-probleem aanpakt. Hierdoor zul je ook na het behalen van je streefgewicht in staat zijn om dit gezonde gewicht vast te houden. Kortom, het resultaat is een regelmatig, blijvend en trapsgewijs gewichtsverlies zonder dieet.

Afvallen zonder dieet?

Denk aan het woord 'dieet' in de dagelijkse context. Hoe voel je je dan? Geïnspireerd, ontspannen en enthousiast, of eerder beperkt en beroofd?

Een dieet is een programma dat je volgt om gewicht te verliezen. Het impliceert een begin en een einde. De meeste mensen beginnen een dieet op momenten van grote frustratie … als ze echt voelen:

“Nu is het genoeg, ik moet afvallen…”

Neem voor meer inhoudelijke informatie contact op.

Veel mensen die een dieet volgen zullen gewicht verliezen zolang ze op dieet zijn. Echter, zodra ze stoppen met het dieet zal het gewicht weer snel toenemen. Daarnaast hebben de meeste diëten een vorm van onthouding en/of ontzegging: je krijgt een voorgeschreven eetschema waarbij je je moet houden aan een bepaald aantal calorieën of punten. Je hersenen worden als het ware geprogrammeerd om aan eten te denken met als gevolg dat je meer aan eten denkt dan voordat je met afvallen begon. Wanneer je andere maaltijden eet dan de rest van het gezin gebeuren er bovendien drie dingen:

  • Het brein vecht ertegen

  • Het lichaam vecht ertegen

  • Je dagelijkse omgeving vecht ertegen

Het virtuele maagband programma omvat vijf sessies van telkens één uur om een permanente verandering aan te brengen in eetgewoontes en om te focussen op de persoon die JIJ graag wilt zijn. Dit is geen snelle oplossing; er worden immers nieuwe gewoontes gecreëerd. Na afloop van het programma zijn deze nieuwe gewoontes onbewust permanent verzegeld in je hersenen waardoor jij weer kunt genieten zonder je constant druk te hoeven maken om voeding.

In dit programma ga je op een prettige wijze aan de slag met afvallen. Hypnose is nu eenmaal erg fijn om te ondergaan. Het programma helpt je om de patronen, gewoontes en gedachten die gekoppeld zijn aan eten te herprogrammeren. Daardoor zullen oude gewoontes verdwijnen en dat geeft je een enorm gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen. Het zorgt ervoor dat je weer lekker in je vel zit zodat je je weer kunt richten op de dingen die werkelijk belangrijk voor je zijn.

Benieuwd naar informatie rondom Praktijk Karin van Dijk?

Mis geen enkele nieuwsupdate; laat je e-mailadres achter!

naar boven
bottom of page