top of page

Praktijk Karin van Dijk werkt samen met Laura Voss Coaching. Regelmatig geven wij workshops. Zie voor info en data: https://www.compassyourmind.nl/

Daarnaast verzorgt Praktijk Karin van Dijk  leerzame informatieavonden en workshops omtrent hypnose. Dit is eventueel mogelijk op locatie. Ook worden er cursussen aangeboden op het gebied van hypnose.

Basisopleiding Hypnose

Cursussen

Workshops

Afvallen en opgewicht blijven met (zelf)hypnose

Praktijk Karin van Dijk biedt cursussen aan op het gebied van hypnose:

Daarnaast verzorgt Praktijk Karin van Dijk  informatieavonden en workshops omtrent hypnose. Dit is eventueel mogelijk op locatie. Ook worden er cursussen aangeboden op het gebied van hypnose. De opleidingen en workshops worden gegeven voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven. 

 

Daarnaast is het bij Praktijk Karin van Dijk ook mogelijk om workshops op maat te laten ontwikkelen gericht op een bepaald thema. Voorbeelden van thema’s die aan bod kunnen komen in dergelijke workshops zijn: succesvol afvallen, meer zelfvertrouwen, nee durven zeggen, rustig slapen of blokkades opheffen. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.

Internationaal gecertificeerd hypnosetrainer

Praktijk Karin van Dijk staat geregistreerd in het register van de American Board of Hypnotherapy en is hierdoor bevoegd deze opleidingen aan te bieden. De opleidingen worden dan ook afgesloten met een officieel erkend certificaat.

Wil jij gaan werken met hypnose ? Zou je technieken willen beheersen zodat jij je cliënten beter van dienst kunt zijn? Wil je manieren leren om ongewenst gedrag of ongewenste patronen te doorbreken? 

Dan is de deze opleiding de juiste keuze voor jou.  In deze 3-daagse opleiding leer je onder andere:
• Wat hypnose is 
• Hoe het brein werkt 
• Milton Erickson & zijn inductie
• Ericksoniaanse taalpatronen...
• Werken met suggesties
• Veranderen van ongewenst gedrag
• Posthypnotische suggesties
• Herkennen en verdiepen van trance
• In stappen leer je hoe een hypnotherapiesessie uit te voeren 
• Contra-indicaties voor hypnose 
• Zelfhypnose technieken
• Werken met metaforen

Deze opleiding is internationaal erkend door de American Board of Hypnotherapy (ABH) en het geeft je toegang tot het verkrijgen van het officeel erkend ABH certificaat 

Voor meer info over deze of andere cursussen: praktijkkarinvandijk@gmail.com

Hypnocare-Haps Locatie Trainingen & Workshops Klooster Elsendael Boxmeer
“Op een prettige, sfeervolle
locatie, gaan we

efficiënt en doelgericht
aan jouw doelen werken."

TRAININGEN & WORKSHOPS

“Wat zeggen
voorgaande deelnemers

over de trainingen van
Praktijk Karin van Dijk?"

Vanwege privancy bescherming van onze deelnemers
zijn deze ervaringen anoniem, maar met toestemming geplaatst.

2016

Het was een mooie dag gisteren. Ik heb veel positieve bagage mee naar huis genomen. Bedankt hiervoor.

2016

De workshop heb ik ook als heel positief ervaren. eigenlijk weet je het allemaal wel, maar toch nog even die neus op de feiten. Je hebt maar één leven, leef het en wel op jouw manier.

Ik heb van [...] een motor gekregen, een super stoere, ik ga dus nu.... op mijn 46ste.... motorrijbewijs halen.... is dat niet stoer?!!!! Ik ben helemaal blij.

2016

2016

Ik ben inmiddels al 10 kg afgevallen en dat zonder noemenswaardige problemen. Het zal jou misschien niet verbazen, maar mij nog steeds wel dat het eigenlijk vanzelf gaat. Verder zegt mijn vrouw enige verandering op te merken en dat ze mij positiever vindt. Daarmee kijk ik met een goed gevoel terug op het weekend en hoop ik dat het de andere deelnemers ook zo goed vergaat

2016

Als eerst nogmaals dank voor de bijzondere dag gisteren. Heb nieuwe ervaringen opgedaan en blijf nieuwsgierig met wat het met me gaat doen.

Ik heb heel veel veranderingen waargenomen. Niet in gewicht, maar wel in "zijn". We hebben zakelijk hele grote stappen gemaakt. Ik ben aan het veranderen, met respect ben ik geen "ja-knikker meer, maar ga ik er netjes tegenin als ik het niet eens ben. Ik vreet me niet meer op, maar vertel hoe het m.i. zit en wat blijkt.... de vaste structuren blijven, eerst roepen ze neeeeee, dan denken ze mee en geven het advies wat ik eerder als idee had. Prima!!! Daar kan ik mee leven.

Ik wacht maar rustig af, qua gewicht bedoel ik dan.... alles tegelijk zal wel niet kunnen én ik ben in de vakantie niet aangekomen en dat is al een wonder op zich.

Kortom, positief.

Benieuwd naar informatie rondom Praktijk Karin van Dijk?

Mis geen enkele nieuwsupdate; laat je e-mailadres achter!

naar boven
bottom of page