top of page

Sinds mei 2016 is Karin, samen met YouGo Coaching, hard aan de slag om het Response Instituut Gelderland in Arnhem op de kaart te zetten.

Response Instituut staat in Nederland te boek als een toonaangevend NLP & Hypnose-instituut, dat je de mogelijkheid biedt om te ontdekken hoe je zelf-verzekerder kunt zijn en meer vanuit eigen kracht en

gevoel kunt handelen. Het mooie is dat iedereen zich bij Response Instituut thuis voelt – ongeacht wie je bent of welke achtergrond je hebt. Het aanbod varieert van kennismakingsworkshops tot erkende en geaccrediteerde opleidingen. Het kennisinstituut bij uitstek, waar zingeving en een down-to-earth-mentaliteit samenkomen, heeft dus ook voor jou een passende training in petto.

Zingeving is vanuit onze visie allesbehalve ‘zweverig’. Dat blijkt ook uit het feit dat SQ (Spirituele intelligentie) een steeds belangrijkere rol in onze samenleving speelt. Spirituele intelligentie wordt in steeds bredere kring gezien als een bron voor creativiteit, enthousiasme en innovatie; bouwstenen voor een gelukkig en (zakelijk en relationeel) succesvol leven. 

Als erkend hypnosetrainer geeft Karin binnen Response Instituut zowel de 12-daagse hypnosecoach opleiding als Ericksoniaanse hypnose. 

“Hoe zou je leven er uit zien, als je
mentaal en emotioneel kunt groeien

 en oude patronen kunt doorbreken? 

Dat is wat wij je willen geven."

KARIN'S ROL BIJ HET RESPONSE INSTITUUT GELDERLAND

Benieuwd naar informatie rondom Hypnocare-Haps, hypnose en NLP?

Mis geen enkele nieuwsupdate; laat je e-mailadres achter!

naar boven
bottom of page