top of page

Ik ben zelf in aanraking gekomen met hypnose omdat ik graag mijn eetpatroon wilde veranderen. Ik had al verschillende pogingen gedaan maar ik verviel telkens weer in mijn oude gewoontes. In 2011 lukte het mij uiteindelijk om dit patroon te doorbreken door slechts een hypnosesessie te ondergaan. Ik viel in slechts vier maanden 25kg af en hierdoor raakte ik enorm gefascineerd door de kracht van hypnose en in het bijzonder het toepassen van hypnose bij het afvallen en het creëren van een gezond leefpatroon.

Vervolgens ging ik me ook verdiepen in NLP. Ik vroeg mij namelijk af welke patronen en overtuigingen ons in de weg zitten en wat mensen nodig hebben om dat patroon te doorbreken. Mensen zijn zich namelijk vaak wel bewust van het probleem maar blijven onbewust toch hangen in hun oude patronen en overtuigingen. Er zijn een aantal manieren om dat te doorbreken en ik ben mij gaan specialiseren in hypnose, NLP en IEMT-therapie zodat ik anderen kan helpen met uiteenlopende problemen.

Ik heb de afgelopen jaren verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van hypnose, NLP en IEMT-therapie. Daarnaast heb ik ook een ademcoachopleiding gevolgd. Op deze manier heb ik mijn eigen pakketje van expertises samengesteld waarmee ik mensen kan helpen. Zodra mensen de deur uitlopen, ervaren ze direct dat er wat veranderd is. Dat maakt mijn werk ontzettend gaaf en dankbaar.

Als erkend Hypnosetrainer was ik verbonden met het Response instituut in Roermond en Arnhem. Inmiddels heb ik veel opleidingen gevolgd en ben ik een enorme hoeveelheid ervaring rijker. Sinds oktober 2015 ben ik een internationaal erkend Hypnosetrainer en aangesloten bij de American Board of Hypnotherapy. Vanaf 2017 bied ik bovendien zelf workshops en cursussen aan waarbij de kwaliteit voorop staat. Daarom worden deze workshops en cursussen altijd gegeven in kleine groepen.

Zandstrand en zon

Alles wat je aandacht geeft groeit … dus durf te kiezen!

Het beste uit je leven halen en ontwikkelen; daar geniet ik van. Mijn kennis en ervaringsbagage in combinatie met wie ik ben; dat zijn mijn tools. Hiermee kan ik mensen in beweging brengen, de regie teruggeven als dat nodig is en dan samen vooruitgang creëren; dat is mijn passie!

UW PRIVACY

Ik hecht veel waarde aan de privacy van mijn cliënten. Van Praktijk Karin van Dijk kun je daarom verwachten dat je privacy gewaarborgd blijft. 

 

Praktijk Karin van Dijk luistert geen gesprekken af en neemt bovendien geen gesprekken op. Alles wat er tijdens een sessie gezegd wordt, blijft tussen mij en de cliënt.

KARIN'S CERTIFICERINGEN

Masterclass

Regressie Therapie  

Response Instituut Roermond

Masterclass

Medische hypnose  

OMNI Hypnosis Training Center

Opleiding

Advanced Hypnose

Response Instituut Roermond

Opleiding

NLP practitioner

Response Instituut Roermond

Workshop

Instant Inductions

Response Instituut Roermond

Masterclass

Pijnmanagement  

Response Instituut Roermond

Opleiding

Ademcoach

Herleva

Opleiding

Hypnose Coach  

Response Instituut Roermond

Cursus

Hypnose Master Practitioner

NLP-AC

Workshop

Neuro Stress Release

Response Instituut Roermond

Masterclass

Hypnose kinderen  

Omni Hypnosis Training Center

Masterclass

Sporthypnose  

Hypnosport

Opleiding

IEMT Practitioner

Hanneke van der Voort/Response Instituut

Opleiding

Hypnose Trainer 

NLP-AC

Cursus

Basiskennis hypnose

Jan Janssens

Cursus

Quantum Touch level 1

QTouch Nederland

Opleiding

Virtuele Maagband therapeut

The Next Generation

Opleiding

Hypnose practitioner 

Response Instituut Roermond

Cursus

NLP basiscursus

Response Instituut Roermond

Workshop

Creatief Opstellen

Opleidingsinstituut Jolanda Vleugel

Opleiding

Systemisch werk via het lichaam

Holishuis Utrecht

OVER KARIN

Internationaal gecertificeerd

Hypnosetrainer

Praktijk Karin van Dijk || NLP || Hypnose || IEMT
Praktijk Karin van Dijk
naar boven

Benieuwd naar informatie rondom Praktijk Karin van Dijk?

Mis geen enkele nieuwsupdate; laat je e-mailadres achter!

bottom of page