top of page

Stoppen met lijnen en toch afvallen? Minder overeten en een verbeterde spijsvertering? Ervaar bij Praktijk Karin van Dijk 7 weken die je leven zullen veranderen! Het Adem je Slank programma helpt jou met afvallen zonder stress te ervaren. Zo kan jouw gelukkige versie weer tevoorschijn komen.

  • Je vindt het moeilijk om een dieet vol te houden

  • Je hebt genoeg van het jojo-effect na elk dieet

  • Na elk dieet raak je meer gefrustreerd

  • Je wilt graag op een ontspannen manier afvallen

  • Je bent op zoek naar rust

Het programma Adem je Slank laat je op een veilige manier weer in contact komen met het gevoel dat je zo diep hebt weggestopt en dat je soms wel wilt ‘weg-eten’.  Herken jij je in dit hiernaast staande beeld? Dan kan het Adem je Slank programma uitkomst bieden voor jou.

Wie zegt dat jij super slank moet zijn?

Laat je niets aanpraten door de media met hun zogenaamde schoonheidsidealen. Het enige wat telt, is dat jij – letterlijk – goed in je vel zit. Het gaat er dus om dat jij goede en gezonde keuzes voor jezelf maakt – ook als het om eten en bewegen gaat.

Het ene wonderdieet na het andere komt tegenwoordig voorbij: koolhydraatarm, vetarm, strikt calorieën tellen en ga zo maar door. Slechts 4% van alle mensen die probeert af te vallen lukt het om op het streefgewicht te blijven. Zit je niet lekker in je vel? Dan is het extra moeilijk om weerstand te bieden aan alle voedselverleidingen om je heen. Veel mensen gaan (te veel) eten omdat ze verdrietig of boos zijn. Je voelt je rot en door iets te snacken ga je je weer prettig voelen. Herken jij dit? Ben jij een echte emotie-eter? Dan kan de cursus Adem je Slank de perfecte oplossing zijn voor jou!

Tijdens de cursus Adem je Slank ervaar je dat door je ademhaling je lichaamsprocessen beïnvloed kunnen worden. Daardoor hoef je je niet meer vol te proppen als je overweldigd wordt door boosheid, angst of verdriet. Je leert het verschil maken tussen hoofdhonger, buikhonger en harthonger en zo kunnen we het emotie-eten stoppen.

Chocolade
genieten van vrijheid
Afvallen zonder stress én lekker in je vel?

Natuurlijk kan dat!

ADEM JE SLANK

“Met calorieën tellen raak jij
jouw extra kilo's niet kwijt.

Adem Je Slank werkt daarentegen wel"

Adem je Slank gaat uit van het effect dat de ademhaling heeft op je emotionele en fysieke gezondheid. Dat is ook wetenschappelijk aangetoond en hier is dus niets zweverigs aan. Het betekent simpelweg dat de ademhaling je hart en brein kan beïnvloeden zodat het harmonieus op elkaar afgestemd wordt. Hierdoor zul jij je weer gezonder en gelukkiger voelen.

De Adem Je Slank ademtechniek is niet ingewikkeld. Jij kunt het eenvoudig zelf leren door regelmatig te oefenen: 3 x 3 minuten per dag. Met de Adem Je Slank cursus ontdek je op een eenvoudige, effectieve manier hoe je kunt afvallen zonder negatieve emoties en stress. Adem Je Slank is gebaseerd op ervaring en wetenschappelijk onderzoek.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? DOWNLOAD HIER HET ADEM JE SLANK E-BOOK:

Benieuwd naar informatie rondom Praktijk Karin van Dijk?

Mis geen enkele nieuwsupdate; laat je e-mailadres achter!

naar boven
bottom of page